Lucruri de luat in considerare la o nunta

Lucruri de luat in considerare la o nunta

July 14, 2020 0 By endy

Cand urmeaza sa ne casatorim suntem nevoiti sa planificam evenimentul in intregime. Avem atat de multe pe cap ca nici nu stim de unde sa incepem. Trebuie sa cautam formatie sau dj pt nunta, trebuie sa cautam fotograf, restaurant si trebuie sa tinem cont de multe alte mici detalii…la fel de importante ca cele enumerate mai devreme.

Fiind asa de multe lucruri care trebuiesc facute inainte de nunta, planuind in avans este o idee foarte buna, prin urmare o sa listez in continuare cateva lucruri carora trebuie sa le acordati o atentie aparte:

Bugetul disponibil

Cum nu toata lumea dispune de sume fabuloase de bani, bugetul este un factor foarte important in organizarea unei nunti. Desi este un eveniment ce are loc o singura data in viata(in general) nu putem sa cheltuim toata economia noastra doar pe nunta. Asadar stabiliti-va cu atentie bugetul.

Negocierea

Organizarea unei nunti implica si negociere. Poti negocia pretul cu fotograful pentru nunta, poti negocia cu formatia si chiar cu restaurantul. De multe ori cei ce-si ofera serviciile pentru nunta au pretul ridicat in asa fel incat sa poata fi negociat. Asadar, nu strica sa incercati sa micsorati putin preturile prin negociere.

Tine evidenta lucrurilor

De multe ori organizarea nuntii se face cu luni sau chiar cu un an inainte. Daca ai vorbit pentru restaurant sau cu muzicantii cu cateva luni bune inainte de nunta, ar fi bine sa le mai trimiti o instiintare cu o luna- doua inainte de eveniment. Pentru a te asigura ca esti listat in agenda lor si ca nu vei avea surprize neplacute.

Muzicantii

Formatia sau cel ce se ocupa de muzica evenimentului trebuie alesi cu grija. Starea indusa de muzicanti este poate cel mai important lucru la o nunta. Fie ca alegi un dj sau o formatie, trebuie sa te asiguri ca acestia au experienta. Nu trebuie sa te lasi influentat de pret si sa-l alegi pe cel mai ieftin, ci trebuie sa analizezi si sa alegi o persoana experimentata, fiindca muzica este foarte importanta la o nunta.

Fotograful pentru nunta

Cu totii vrem o nunta care sa fie imortalizata prin fotografii sau filmari video. Vrem sa revizualizam albumul si dupa ani si ani de zile, iar un fotograf nunta experimentat va sti cum sa surprinda momentele importante in asa fel incat sa transmita emotii.

In concluzie, cand iti organizezi nunta trebuie sa o faci calculat si eficient. Desi trebuie sa te incadrezi intr-un anumit buget, nu fa cele mai ieftine alegeri ci incearca sa te axezi si pe calitate. E un eveniment care il vei tine minte toata viata.